BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
Konichiwa ! Selamat datang ke blog TIRA ni ^^ Hope korang enjoy ! Don't forget to follow me ya ? Peace no war !

Friday, March 25, 2011

Suka Hati ~ S2


Huhuhu ~ Da lame sngt nih x update .. So.. TIRA minx maaf lah sbb da lme x update blog TIRA ni .. Amacam ? OK x background blog TIRA ? Sape2 yg dah terminat lagu nih , download la ~ Ft Island - Man First Love ~ Best kan lagu nih ? >w<  Oh ye lah , nk gitau korang .. TIRA dah x lyan dah ngn EX BF , TIRA tu .. v(=.=)v . TIRA dah block die dlm fb . Bia die lah . Huh, puas ati TIRA . TIRA tau die slalu tgk profile TIRA . Skunk da xboleh tgk dah . Haha , pdn muke ~ =w= Sbb TIRA da lme x update nih ... hehe .. slalu lyn SDO la , ape lg ~ xD .. Skunk da pkai id bwu ~ ..  s2+KaWa||-Lu|+s2 .. haha , kreatif x ? ^^v TIRA reka sndri tau . skunk bwu lvl 16 /idea . Da beli pet lg tuh ~ /admire . Nmanya KawaiiNek0 ~ Cyunk my KUCIN ! <3 >w< .. hehe , xtau la . Bile dngr lagu ni, time tgh taip2 , rase tenang sngt hidup ni, rase bebas . Sukenye hati TIRA ari ni ~ Xtau lah ,npe ea ? -^w^- TIRA ingt kn nk tulis pnjng lagi , tp xtau lah nk tulis pe lg /idea . Oh ye , tringt kn sesuatu ~ hehe .. 15/3/2011 , 06.30 pagi . <<<< ni lah mase yg pling gembire skali dlm hidup TIRA .. TIRA x sngke sngt2 . >w< . Huhu, ape2 pon .. TIRA xnk gitau pasal ni kat owg len , trmasok korang smue .. hehe ..  Sowiee ~ ^.^' Tp ni mmg private sngt2 /shh . Hehe ~ OK lah , maybe ni je yg TIRA nk gitau ? Next time klau TIRA ade mase lgi , TIRA update ea ? X pon klau korang dah bosan bace post TIRA ni ari2 asyik same je , gitau je kat TIRA . Tell me at chatbox kat sblah bwh tu ea ? Papai ~  -^0^-

0 comments: