BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »
Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon
Konichiwa ! Selamat datang ke blog TIRA ni ^^ Hope korang enjoy ! Don't forget to follow me ya ? Peace no war !

Sunday, March 27, 2011

yeyeye ~ 7-11 pack /admire / X sehat ..


Kyahhh ! TIRA lucky dpt wing besa yg TIRA suke tu ! /admire >w< huhu , da due kali TIRA lucky dpt wing /play cool . Lepas ni kn TIRA nk beli Dark Angle plak /admire . TIRA xtau la nk tggu set 7-11 pack ni tamat tempoh ke, nk beli terus ? Heh , nnty la TIRA pkir . Hari ni TIRA x pegi skola . Bdn rase len macam la . Batok plak tu . UHUK2 . Smue kluage TIRA ade batok ngn selseme . Abah TIRA kate bnyk minum air masak . Cuace plak tgk cam len mcm . Hanim(adk TIRA) ngn TIRA je x p skola . Akak TIRA p /... . Smentare x pegi nih , TIRA nk pump lvl Nek0(pet TIRA >w<) yg kecik tu kucing TIRA la tuh , hehe , tomey x ? Skunk die bwu lvl 34 . TIRA nk pump charm smpai 45 la . Nk tgk die mmbesar /admire . Ahaks . Tp kucing ni , bile die besa , sexy tau /shh . xD  Lpas ni TIRA x saba nk beli Dark Angle 1 set 30 ari Rm40 . Beli Rm40 pon ckop la , klau yg 100 ari pnye mahal sngt /...

Nih la die ! 1 set Dark Angel ! Tp yg ni 100 ari pnye , nnty TIRA nk beli yg 30 ari pnye /lol .

Saturday, March 26, 2011

7-11 pack ~ /admire

Ades . X sabar nk dpt 7-11 pack nih . Owg da awal2 top up . Owg tu lmbat sngt . Cam2 alasan die bgi =.= . Haha . Ape2 pon , die kate esok die bagi . Naseb bek RM25 , dlu die kate RM30 oleh sbb TIRA da belnje die topup RM5 , TIRA mntk die kurangkn harge 7-11 pack tu kpd RM25 . xD Huhu, kali ni xkn kene hacker lg lah ! Mmg da caye kat owg ni , sbb KAZUYA pon ade beli kat die ~! xD Uishh ~ TIRA x sabar nk pkai 7-11 pack tuh ~! Harap2 TIRA lucky dpt wing wane pink yg besar tu !! /admire . Hehehek ~

/admire ~

Friday, March 25, 2011

Suka Hati ~ S2


Huhuhu ~ Da lame sngt nih x update .. So.. TIRA minx maaf lah sbb da lme x update blog TIRA ni .. Amacam ? OK x background blog TIRA ? Sape2 yg dah terminat lagu nih , download la ~ Ft Island - Man First Love ~ Best kan lagu nih ? >w<  Oh ye lah , nk gitau korang .. TIRA dah x lyan dah ngn EX BF , TIRA tu .. v(=.=)v . TIRA dah block die dlm fb . Bia die lah . Huh, puas ati TIRA . TIRA tau die slalu tgk profile TIRA . Skunk da xboleh tgk dah . Haha , pdn muke ~ =w= Sbb TIRA da lme x update nih ... hehe .. slalu lyn SDO la , ape lg ~ xD .. Skunk da pkai id bwu ~ ..  s2+KaWa||-Lu|+s2 .. haha , kreatif x ? ^^v TIRA reka sndri tau . skunk bwu lvl 16 /idea . Da beli pet lg tuh ~ /admire . Nmanya KawaiiNek0 ~ Cyunk my KUCIN ! <3 >w< .. hehe , xtau la . Bile dngr lagu ni, time tgh taip2 , rase tenang sngt hidup ni, rase bebas . Sukenye hati TIRA ari ni ~ Xtau lah ,npe ea ? -^w^- TIRA ingt kn nk tulis pnjng lagi , tp xtau lah nk tulis pe lg /idea . Oh ye , tringt kn sesuatu ~ hehe .. 15/3/2011 , 06.30 pagi . <<<< ni lah mase yg pling gembire skali dlm hidup TIRA .. TIRA x sngke sngt2 . >w< . Huhu, ape2 pon .. TIRA xnk gitau pasal ni kat owg len , trmasok korang smue .. hehe ..  Sowiee ~ ^.^' Tp ni mmg private sngt2 /shh . Hehe ~ OK lah , maybe ni je yg TIRA nk gitau ? Next time klau TIRA ade mase lgi , TIRA update ea ? X pon klau korang dah bosan bace post TIRA ni ari2 asyik same je , gitau je kat TIRA . Tell me at chatbox kat sblah bwh tu ea ? Papai ~  -^0^-